Lájkolod?!

Előadás | Cikkírás

Előadás:
Ha valamilyen orvostudománnyal kapcsolatos témában keresel előadót, jelezd e-mailben!

Cikkírás:
Amennyiben felkeltette az érdeklődésed egy az orvostudománnyal kapcsolatos téma, jelezd nekünk. Összegyűjtjük a szükséges információkat és olvasmányos formában összefoglaljuk számodra. 
A blogban eddig megjelent írások is átvehetőek, publikálhatóak előzetes megegyezés alapján. Részletek e-mailben. 

Elérhetőség:

mail.jpg Levél 

Hírvivő és RSS: házhoz megy

Különféle

Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap

Egologo - az erdélyi blogring

Az orvostudomány jövője

2009.05.17. 17:52 halász

Milyen lesz a jövő gyógyászata, hogyan alakul majd az orvostudomány jövője?! Ezekre a merész kérdésekre keresi a választ Friderikusz Sándor vendégei segítségével.

Az orvostudomány fejlődésére jellemzőek a váratlan fordulatok és a gyorsaság. Ennek a folyamatnak az irányáról, az adódó lehetőségekről éppen ezért nagyon nehéz nyilatkozni.
A műsor vendégei: Ungár László főorvos, Takács Barnabás informatikus kutató és Simon Lajos pszichiáter.

"Jó estét kívánok. Az orvostudomány ma már olyan dolgokra képes, amelyek igazi csodának tűnnek a köznapi ember szemében. A vívmányok közül néhányról már beszéltünk korábbi, a genetikával, az őssejtekkel, az aggyal és a szívvel foglalkozó műsorainkban. Természetesen se szeri, se száma a medicina és a rokontudományok azon új eredményeinek, amelyeknek a puszta felsorolása is jókora listát töltene meg. Ezért mai adásunkban sem vállalkozhatunk a teljességre. Arra szorítkozhatunk csak, hogy rövid ízelítő erejéig bepillantást nyújtsunk nézőinknek a jelen és a jövő néhány új lehetőségébe, amelyek elsősorban az informatikával állnak kapcsolatban." Friderikusz Sándor

A videó megtekinthető itt.
Sajnos a műsor weboldala nem elérhető.

Szólj hozzá!

Címkék: videó orvostudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://orvostudomany.blog.hu/api/trackback/id/tr701127054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása