Lájkolod?!

Előadás | Cikkírás

Előadás:
Ha valamilyen orvostudománnyal kapcsolatos témában keresel előadót, jelezd e-mailben!

Cikkírás:
Amennyiben felkeltette az érdeklődésed egy az orvostudománnyal kapcsolatos téma, jelezd nekünk. Összegyűjtjük a szükséges információkat és olvasmányos formában összefoglaljuk számodra. 
A blogban eddig megjelent írások is átvehetőek, publikálhatóak előzetes megegyezés alapján. Részletek e-mailben. 

Elérhetőség:

mail.jpg Levél 

Hírvivő és RSS: házhoz megy

Különféle

Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap

Egologo - az erdélyi blogring

A hozzászólások kapcsán

2009.03.17. 13:35 halász

Már többen jelezték nehezményezték, hogy a postokhoz csak a regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá. Ez a szolgáltató intézkedéseinek tulajdonítható és független a blogger akaratától. A regisztrálási folyamat rövid és roppant egyszerű.

Azok akik nem szeretnének regisztrálni az [Írd meg a véleményed] linkre kattintva oszthatják meg velem észrevételeiket. Ezeket személyes üzenet formájában kapom meg és azoknak, akik igénylik és e-mail címet is mellékelnek, a legrövidebb időn belül válaszolok. Így egy sokkal közvetlenebb kommunikációs csatorna áll az olvasók rendelkezésére.

Ha a blog témái felkeltették az érdeklődésed, és reagálni szeretnél rájuk, kérlek írj! Minden véleményt, észrevételt örömmel fogadok!

Szólj hozzá!

Címkék: általános

A bejegyzés trackback címe:

https://orvostudomany.blog.hu/api/trackback/id/tr501007454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása